Nyt liikkuu miljoonia! Supertähdet lahjoittavat jättisummia Houstoniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Houstonissa kärsitään parhaillaan historiallisen rajuista tulvista, ja alueella on hätätila Harvey-hurrikaanin aiheuttamien tuhojen vuoksi. Yhdysvaltalaiset rikkaat ja kuuluisat ovat nyt ryhtyneet auttamaan avokätisesti alueen asukkaita, sillä alueelle suorastaan tulvii rahalahjoituksia.

Aiemmin artisti Chris Brown kertoi, ettei luota Punaiseen ristiin, joten hän lahjoitti suoraan alueelle 100.000 dollaria. Sittemmin lahjoituksia on tullut runsaasti lisää. Näyttelijä Sandra Bullock on lahjoittanut luonnonmullistuksen uhrien auttamiseksi peräti miljoona dollaria.

Hetkeä aiemmin Kim Kardashian perheineen ilmoitti lahjoittaneensa 500.000 dollaria. Lisäksi koomikko Kevin Hart on käynnistänyt keräyksen, jossa hän kehottaa julkkiksia lahjoittamaan 25.000 dollaria.

Julkkisten lahjoitukset ovat kuitenkin pieniä verrattuna Houston Rocketsin omistaja Leslie Alexanderiin. Houston Chroniclen mukaan hän lahjoitti ensin neljä miljoonaa dollaria, mutta nosti pian lahjoituksensa huimaan 10 miljoonaan dollariin.