Tankotanssin suomenmestari marjametsällä – älä kokeile tätä tyyliä itse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tankotanssin taannoinen suomenmestari Henriikka Roo on niittänyt viime aikoina runsaasti myös kansainvälistä menestystä eri puolilla maailmaa järjestetyissä kilpailuissa. Parhaillaan Roo on kuitenkin Suomessa, jossa syksyn tullen oli luonnollisesti ohjelmassa marjametsällä käynti.

Roo julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa valokuvan persoonallisesta tyylistään kerätä marjoja metsässä. Hän perusteli tankotanssimaista asentoaan sillä, että mustikkametsällä on tärkeää löytää itselle sopiva tekniikka ja varoa tallomasta marjoja.

Kuva: Henriikka Roo

Tässä alla nähtävällä videolla Henriikka Roo esiintyy Dance off Tampere – tanssifestivaaleilla, jossa hän otti haltuun katosta roikkuvan Flying Pole -tangon.

– Tanssin aikanaan balettia ja sitten innostuin tankotanssista, kun siinä oli sitä samaa painottomuutta ja lentämisen illuusiota. Nyt lentävällä tangolla pääseen vielä lähemmäksi sitä, Henriikka Roo kommentoi Staralle Flying Pole -esitystään.