Heidi Klumin povi varasti huomion gaalassa – kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

43-vuotias huippumalli Heidi Klum oli aikoinaan yksi alan kysytyimmistä malleista. Nykyään nainen työskentelee kuitenkin enemmän televisiossa. Nykyisin Heidi Klum toimii yhtenä hyvin suositun America’s Got Talent -ohjelman tuomareista.

Nyt Heidi Klum on kuvattu 2017 MTV Video Music Awards -gaalassa Los Angelesissa, jossa hän asteli punaiselle matolle kullanhohtoisessa ja poikkeuksellisen antavassa asussa. Heidin povi nimittäin nousi ylivoimaisesti huomion kohteeksi. Ja syystäkin.

Parhaillaan 44-vuotias Heidi lomailee Karibialla yhdessä perheensä kanssa. Hänen kanssaan rantalomalla kuvattiin muun muassa miesystävä Vito Schnabel, muotisuunnittelija Michael Michalsky ja 13-vuotias Leni-tytär. Klum esitteli upeaa vartaloaan, joka voisi hyvin olla parikymppisen kaunottaren.

Splash
Splash
Splash