Mies ei nähnyt Game of Thronesin päätösjaksoa – uhkasi spoilaajia näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fantasiadraamasarja Game of Thrones on hyvin suosittu monissa maissa. Uusien tuotantokausien alkaminen on aina näkynyt jopa aikuisviihdesivustojen tilastoissa, ja sarja on rikkonut monia ennätyksiä. Sarjaan koukuttuneet fanit ovat uskollisia toisille faneille ja tietävät miten vakava asia jakson juonikäänteiden kertominen on.

Internet on yksi suuri miinakenttä niille, jotka eivät ole ehtineet katsoa sarjan päätösjaksoa silloin kun se on ilmestynyt. Eräs fani otti sarjan hyvin tosissaan eikä halunnut, että kukaan paljastaa hänelle viimeisen jakson tapahtumista mitään, minkä vuoksi hän päätti ilmaista sen kaulassa roikkuvan kyltin avulla.

IT-alan yrityksessä työskentelevä mies oli kirjoittanut kylttiin tekstin, jonka avulla hän ilmoitti työkavereilleen, että hän ei ole nähnyt sarjan päätösjaksoa. Paperissa luki myös uhkaus, jonka mukaan mies hidastaisi työkavereidensa tietokoneet mikäli he kuitenkin päättäisivät kertoa mitä jaksossa tapahtui.

View post on imgur.com