Pinkiltä testattiin vanhojen kappaleidensa sanoja – ei muistanut yhtäkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Pink on ehtinyt tekemään todella paljon musiikkia uransa aikana. Viime vuosien aikana hän on kuitenkin viettänyt musiikkialalta hiljaiseloa kasvattaessaan kahta lastaan. Nyt nainen on kuitenkin viimein julkaissut uutta musiikkia, mistä fanit ovat innoissaan.

BBC Radio 1 -kanava laittoi laulajan todelliseen testiin. Juontaja halusi tietää, että pystyykö poptähti muistamaan pitkän tauon jälkeen sanoja vanhoihin kappaleisiin, joissa hän on laulanut. Kyseessä oli erittäin vanhat kappaleet, sillä juontaja Grimmy oli kaivanut 37-vuotiaan naisen kappaleita hänen tyttöbändiajoiltaan, jolloin nainen oli vasta teini-ikäinen.

Pink ei arvatenkaan muistanut sanoja enää useita kymmeniä vuosia vanhoihin kappaleisiin. Grimmy testasi naista myös uudemmalla Lady Marmalade -kappaleella, mutta hän ei muistanut enää 2001-vuonnakaan laulamiaan sanoja. Pink naureskeli tämän olevan vain todiste siitä, että hän elää aina hetkessä.