4 kauneusvinkkiä kiireisille naisille – näin ehostaudut hetkessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etukäteen sovittuja iltamenoja varten valmistautuminen onnistuu yleensä kaikessa rauhassa siihen varatun ajan puitteissa. Välillä yllättävien käänteiden vuoksi kiire voi kuitenkin yllättää, minkä vuoksi ehostukseen täytyykin laittaa uusi vaihde päälle ja vetää mutkat suoriksi päästäkseen nopeasti ulos kotiovesta.

Cosmopolitan-sivusto kertoi parhaimmat niksinsä, joiden avulla naiset voivat saada itsensä huomattavasti nopeammin edustuskuntoon.

1. Nopea kuorinta

Nopea kasvojen kuorinta takaa meikin paremman lopputuloksen vähemmillä tuotteilla, jolloin meikkaamisessa ei tarvitse käyttää turhaan aikaa kosteuttamiseen ja kuivien ihoalueiden korjaamiseen.

2. Käytä aurinkorasvaa

Hätätilanteessa aurinkorasva voi toimia monitoimituotteena. Aurinkorasva kattaa samalla kosteus- ja pohjustusvoiteen, minkä lisäksi se antaa suojan auringon säteilyä vastaan.

3. Käytä yhtä sävyä monipuolisesti

Huulipunaa voi käyttää kevyesti myös poskille antamaan raikkaan hehkun iholle. Tämän lisäksi myös aurinkopuuteria voidaan käyttää neutraalina luomivärinä kasvojen varjostamisen lisäksi.

4. Kuivashampoo

Suihkuta likaisiin hiuksiin kuivashampoota saadaksesi raikkaat ja puhtaalta tuntuvat hiukset hetkessä aina silloin, kun hiusten pesemiseen ja kuivaamiseen ei ole aikaa.