Burger King tarjoaa potkut saaneille ilmaisia Whoppereita

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Potkujen saaminen työpaikalta on kova pala, mutta eräs pikaruokaketju tarjoaa irtisanotuille lohdutusta ilmaisen ruoan merkeissä. Burger King -ravintolat jakavat nimittäin ilmaisia hampurilaisia töistään irtisanotuille.

Yhdysvaltojen Burger King -ravintolat jakavat 2.500 Whopperia 1. syyskuuta mennessä. Maksuttoman hampurilaisen haluavien täytyy vain kirjoittaa LinkedIn-palveluun saaneensa potkut, haluavansa ilmaisen Whopperin ja kertoa tarinansa.

Delish-sivuoston mukaan sadalla ensimmäisellä ilmaisen Whopperin lunastavalla on myös mahdollisuus osallistua The Muse -sivuston ilmaiseen 30 minuutin valmennukseen. Siinä työnhakijoille tarjoillaillaan ohjeita ammatinhakuun ja uramahdollisuuksiin liittyen.