Katy Perry kiihkeästä suutelusessiostaan: ”Vanhemmiten rajat häilyvät…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät viime vuonna rakkauden toisistaan. Suhde kesti noin vuoden, kunnes he tajusivat haluavansa eri asioita elämässä. Orlando ei ollut enää valmis perheenlisäykseen toisin kuin Katy. Nyt pari on kuitenkin nähty jälleen yhdessä melko kiihkeissä tunnelmissa.

Katy Perry ja Orlando Bloom nähtiin juuri nauttimassa yhdessä Ed Sheeranin keikasta. Tilannetta sivusta seuranneet olivat olleet melko ihmeissään sillä kaksikko ei pystynyt pidättelemään himojaan vaan he olivat pussailleet koko keikan ajan. Nyt Katy Perry on ottanut viimein kantaa siihen mikä hänen suhteensa näyttelijäkomistukseen nykyään on.

Katy Perry kertoi People-sivuston mukaan, että hänen mielestään on mukavaa pitää rakkaat ihmiset hänen kiireisessä elämässään mukana. Nainen on juuri lähdössä kiertueelle eikä hänellä ole aikaa kunnolliselle parisuhteelle. Nainen perustelee kiihkeää suutelusessiota Boomin kanssa sillä, että vanhemmiten ystävyys- ja parisuhteiden rajat ovat hieman häilyvämpiä.