Mies veti 51 leukaa yhdessä minuutissa!

Fitness Urheilu · Tim Isokivi

Leuavetofanaatikoksi itseään kutsuva Adamn Sandel on päätynyt Guinnessin ennätysten kirjaan suosikkiharrastukseensa liittyvän ennätyksen myötä. Mies suoritti yli 50 leuanvetoa yhden minuutin aikana.

Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuva Sandel veti 51 leukaa minuutin aikana. Mies harjoitteli ennätyksen rikkonutta suoritustaan varten kuukausien ajan toisen leuanvetoharrastajan, vuonna 2013 samaista ennätystä pidelleen Ron Cooperin kanssa.

Sandel suoritti ennätyksen niin kutsutulla kippityylillä, joka on tunnettu crossfit-lajista. Tahti oli varsin hurja, sillä hän teki ensimmäisen puolen minuutin aikana 38 leuanvetoa. Guinnessin mukaan kaksi miehen vetoa kuitenkin hylättiin, sillä hänen leukansa ei noussut niissä tangon yläpuolelle.