Miljoonat kopioivat Kim Kardashiania – hän kertoo kopioivansa Cheriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on luonut itselleen vuosien saatossa kehittyneen tyylin, josta moni on pitänyt niin paljon, että on alkanut kopioimaan sitä. Nyt Kardashian on paljastanut kenestä hän itse ottaa inspiraatiota hänen omaan tyyliinsä.

Kim Kardashian kuvattiin Harper’s Bazaar Arabia -lehden kuvauksissa tyylissä, jonka inspiraationa laulaja Cheristä otetut vanhat kuvat ovat toimineet. Kardashian kertoi, että Cher on hänelle kaikkein merkityksekkäin tyyli-ikoni. Se käykin naisten tyylistä selvästi esille, kun heistä otetut kuvat on laitettu vieretysten. Samankaltaiset vaatteet stailaaja on valinnut tarkoituksella, mutta Kardashian on jo jonkin aikaa nähty pitkässä mustassa hiustyylissä, joka on laitettu siistille keskijakaukselle aivan kuten Cherillä.

Kim Kardashian kertoi People-sivuston mukaan hänellä olevan pakkomielle Cherin tyyliä kohtaan. Kardashian on ihaillut laulajan pitkien hiusten ja tyylitajun lisäksi myös hänen rohkeuttaan pukeutua 70-luvulla läpikuultaviin mekkoihin, mikä oli silloin varmasti hyvin hätkähdyttävää muiden silmissä.

KKW as Cher 😍

A post shared by THE WESTS (@dashnavy) on