Pinkin tytär luuli itseään rumaksi – äidin Powerpoint-esitys muutti mielen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä muusikko Pink palkittiin juuri järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa Michael Jackson Video Vanguard Award -palkinnolla. Kiitospuheessaan nainen halusi kiitosten sijaan kertoa pienen tarinan, joka koskee hänen kuusivuotiasta tytärtään.

Pink oli eräänä päivänä joutunut ällistymään hänen tyttärensä Willowin kommentista, kun lapsi oli yllättäin kertonut äidilleen olevansa ruma. Willow kertoi pitävänsä itseään rumana siitä syystä, että hän ei ole tyttömäinen vaan näyttää omasta mielestään pitkähiuksiselta pojalta.

Kommentti oli saanut Pinkin hyvin päättäväiseksi siitä, että hän tulee kääntämään tyttären pään ympäri. Hän oli tehnyt tyttärelle Powerpoint-esityksen, jossa hän oli esitellyt kaikki androgyynit muusikot ja tähdet, joita ihmiset ihailevat edelleen. Joku on voinut joskus pitää heitä omituisina, mutta oman tien kulkeminen ja itsensä kuunteleminen on kaikista tärkeintä mitä ihminen voi tehdä.

MTV-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla koskettava ja voimaannuttava puhe kuullaan kokonaisuudessaan. Tytär näyttää olevan hyvin ylpeä äidistään katsellessaan yleisöstä äidin puhetta isänsä vieressä.