Robottiseksi yleistymässä – miesten suurimmat pelot listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Robotit ovat kehittyneet keinoälyllä varustetuiksi ja pian niitä voidaan hyödyntää yhä enemmän myös tarpeiden tyydyttämisessä. Malliesimerkkinä ovat superrealistiset seksirobotit, jotka reagoivat kosketukseen ja kommunikoivat omistajansa kanssa.

Tyttökamerasivusto HarrietSugarcookie.com kysyi 500 käyttäjältään, mitkä ovat heidän suurimmat pelkonsa liittyen seksirobottien omistamiseen. 26 prosenttia miehistä pelkäisi, että robotti ei olisi tyytyväinen asemaansa. 24 prosenttia vastaajista myönsi, että heitä arveluttaisi robottien luotettavuus. He pelkäisivät keinoälyn ottavan vallan ja vahingoittavan omistajaansa tai muita ihmisiä. Myös yksityisyydensuoja nousi pelkojen listalle, kun 18 prosenttia olisi huolissaan robotin hakkeroimisesta.

Kyselystä raportoineen Men’s Healthin mukaan miehet olivat huolissaan myös siitä, että he saattaisivat rakastua keinotekoiseen seksikumppaniinsa. Osa pelkäisi kalliin robotin varastamista ja toiset ällöäisivät keinoälyllä varustetun seksivälineen puhtaana pysymistä. Yksi miesten kertoma pelko kuitenkin kummastuttaa: Että robotti pettäisi heitä.

The world's first robot sex doll.

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on