Mies söi elävän mustalesken – haki töitä kauhutalossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ruoaksi tarkoitetut toukat ja sirkat ovat herättäneet viime vuosina kiinnostusta länsimaissa, mutta harvalle tulisi ehkä mieleen syödä myrkkyhämähäkkejä. Eräälle amerikkalaismiehelle mustien leskien syöminen on kuitenkin harrastus.

Fox 26 -uutiskanava vieraili taannoin Hobbn’s Grove -kauhutalon tapahtumassa, jossa etsittiin uusia työntekijöitä tulevaksi halloweeniksi. Paikalla oli muun muassa Daniel Roberts, jonka erikoiskyky on myrkyllisten hämähäkkien syöminen. Hän esitteli taitojaan kameralle.

Roberts antoi hämähäkin kävellä ensin ihollaan ja lopulta suussaan. Mies pisteli suurikokoisen mustalesken hyvillä mielin poskeensa ihmisten seuratessa järkyttyneinä vieressä.

Mustalesken purema ei ole aina hengenvaarallinen, mutta sen hermomyrkky saattaa aiheuttaa vuorokausia kestävää voimakasta kipua. Robertsin mukaan mustaleski on purrut häntä kahdesti. Nykyään hän kuljettaa mukanaan vastamyrkkyä sisältäviä pillereitä pahimman varalta.