Pariskunta harrasti seksiä golfkentällä – pelaajat luulivat peuraksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuori eteläcarolinalainen pariskunta on jäänyt kiinni keskellä golfkentän viheriötä tapahtuneen rakastelun takia. Kaksikko oli yllätetty kesken eroottisen session kentälle saapuneiden pelaajien toimesta. Yksi pelaaja luuli alastomia rakastelijoita peuraksi.

Tega Cay Golf Clubille soitettiin poliisit, koska keskellä viheriötä oli pari, joka nautti toistensa seurasta hieman liian erottiisesti julkisella paikalla. Asialla olivat 19-vuotias Dakota Payne ja 24-vuotias Kieran Hennessey. Yksi pelaaja luuli ihmisen olleen hädässä, kunnes näki kiikareillaan Hennesseyn pään olleen alastoman Paynen jalkojen välissä.

Toinen pelaaja kertoo, että luuli kahden ihmisen läjää maassa makaavaksi peuraksi. The Smoking Gunin mukaan kaksikko pidätettiin, ja heitä tullaan syyttämään julkisesta siveettömyydestä. Hennesseyn koti olisi ollut aivan golfkentän vieressä.