Salama iski nenän edessä – teki männystä hakkelusta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taivaalla ukkosen aikana jyrinää aiheuttavat salamat kulkevat yleensä kirkkaina kuvioina pitkin taivasta. Nyt on kuvattu salaman aikaan saamaa tuhoa lähietäisyydeltä, kun yksi ukkosen lähettiläistä iski talon etupihalla olleeseen puuhun.

Youtubeen on julkaistu ukkosvideo, jolla nähdään hurjaa jälkeä aikaan saava salama. Kamera asetetaan kuvaamaan omakotitaloa ja sen edessä olevaa pihamaata. Muutama sekunti myöhemmin luontoäiti näyttää mahtinsa.

Salama iskee puuhun räjähtävällä voimalla ja tekee siitä hakkelusta. Videolla lentelee kirosanoja, kun männyn latva jysähtää talon päälle. Loput videosta on ihmettelemistä ja ukkosen laantumisen odottamista. Nyt varmaan jokainen muistaa, että ukkosella ei kannata mennä puun alle suojaan.