Tygan uusi rakas hämmentää – täydellinen Kimin ja Kylien sekoitus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Tyga ja realitytähti Kylie Jennerin seurustelun aikana pariskunta oli aina median kirkkaimmassa valokeilassa. Suositun pariskunnan erottua kumpikin on löytänyt itselleen jo uutta seuraa. Tygan tapailemat naiset ovat kuitenkin herättäneet paljon huomiota näyttämällä aina toinen toistaan enemmän Kylie Jennerin kopioilta.

Nyt Tyga on Daily Mail -sivuston mukaan nähty uuden tummahiuksisen kaunottaren kanssa Los Angelesissa. Nuori nainen näyttää hämmentävän paljon Kylien isosiskolta Kim Kardashianilta. Oikeastaan nainen voisi ollakin Kylie Jennerin ja Kim Kardashianin täydellinen sekoitus.

Kardashianin perheen naiset ovat sosiaalisessa mediassa todella seurattuja ja moni nainen kopioikin heidän tyyliään ahkerasti. Näin näyttäisi tehneen myös kaikki Tygan uudet tyttöystäväehdokkaat, sillä jokainen heistä näyttäisi olevan kuin samasta puusta veistetty.

https://www.instagram.com/p/BYc3I_ZFXcA/?hl=en&tagged=tyga