Tyttö herkistyi leivosta syödessään – moni tietää tunteen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia videoita, joissa lapset ovat reagoineet hauskasti maistaessaan erilaisia ruokia. Yleensä sitrushedelmät ovat aiheuttaneet hauskimmat ilmeet, mutta myös pekonin on nähty ihastuttavan monia pikkulapsia ensimmäisestä maistiaisesta lähtien.

Nyt videolla ihastuttaa suloinen pikkutyttö, joka on saanut äidiltään leivoksen välipalaksi. Yleensä makea saa lapsille hymyn huulille, mutta tämä pikkutyttö alkoi kuitenkin itkemään lohduttomasti. Kun äiti kysyi tyttäreltään mikä hänelle tuli, hän sai lapselta todella hellyttävän vastauksen.

Rebecca Franny Bolton on kuvannut tyttärestään videon, jonka hän on jakanut omalla Facebook-kanavallaan. Videolla tyttö itkee, koska hänen mielestään leivos on niin hyvää. Tytär kertoo videolla rakastavansa leivosta, mutta on samalla surullinen siitä, että haukkasi siitä palan ja söi leivokselta pään pois. UNILAD-sivusto päätti jakaa heti omalla sivullaan videon, sillä moni näyttäisi tietävän tytön tilanteen, jossa ruoka tuo tunteet pintaan.

When Food Makes You Emotional

Me when I'm hungover 😂😭

Publié par UNILAD sur jeudi 31 août 2017