Erikoinen näky: Mies tuunasi sähköskootterinsa jakkaralla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä nähdään toisinaan erikoisia viritelmiä, kun kuskit yrittävät siirtää pienellä kulkuneuvolla liian suurta kuormaa tai ajavat esimerkiksi suurikokoisten petoeläinten kanssa keskellä vilkasta katua. Tällä kerralla videolle tallentui tilanne, jossa mies ajeli tuunatulla menopelillä.

YouTube-videolla nähdään miten vilkkaan liikenteen seassa ajelee mies, joka on hieman muunnellut omaa sähköskootteriaan. Miehen sähköskootteri on ollut sellaista mallia, että siinä ei ole ollut satulaa lainkaan vaan laudan päällä kuuluisi seistä. Mies on kuitenkin halunnut istua, minkä vuoksi hän on kiinnittänyt pienen jakkaran skootteriin.

Mies ajelee leppoisasti skootterin päälle asetetulla jakkaralla istuen. Kuskin meno ei muutenkaan näytä kovin turvalliselta, koska hän ei juurikaan katsele edes eteensä vaan kirjoittelee ilmeisesti tekstiviestiä puhelimellaan samalla kun hän ajaa erikoisella viritelmällään.