Jennifer Lopez lahjoitti Houstoniin 25 000 dollaria: ”Tärkeintä on antaa niin paljon kuin pystyy”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen Houstonissa kärsitään parhaillaan historiallisen rajuista tulvista, ja alueella on hätätila Harvey-hurrikaanin aiheuttamien tuhojen vuoksi. Yhdysvaltalaiset rikkaat ja kuuluisat ovat nyt ryhtyneet auttamaan avokätisesti alueen asukkaita, sillä alueelle suorastaan tulvii rahalahjoituksia.

Artisti Chris Brown on lahjoittanut suoraan alueelle 100.000 dollaria. Myös Kim Kardashian on perheineen lahjoittanut 500.000 dollaria, ja nyt Jennifer Lopez on myös osallistunut yhteisiin talkoisiin poikaystävänsä Alex Rodriguezin kanssa.

Jennifer Lopez kehottaa julkaisemallaan videolla faneja lahjoittamaan kaiken minkä he voivat. Tähden mukaan pienikin apu on tärkeä, ja tärkeintä on vain auttaa niin paljon kun itse voi. Jennifer Lopez kertoi myös lahjoittavansa 25.000 dollaria, minkä jälkeen hän sanoi, että haluaa auttaa niin paljon kuin pystyy.

Moni videon katsellut hämmentyi naisen sanoista ja muistutti, että myös Sandra Bullock sanoi samoin ja lahjoitti miljoona dollaria. Fanit tuntuivat olevan sitä mieltä, että Jennifer Lopez ei tehnyt kaikkea voitavaansa. Fanien mielestä Lopezilla olisi rahkeita lahjoittaa paljon enemmänkin kuin vain 25.000 dollaria.

Kaikki julkkisten lahjoitukset ovat kuitenkin pieniä verrattuna Houston Rocketsin omistaja Leslie Alexanderiin. Houston Chroniclen mukaan hän lahjoitti ensin neljä miljoonaa dollaria, mutta nosti pian lahjoituksensa huimaan 10 miljoonaan dollariin.