Kim Kardashian julkaisi vanhan bikinikuvan – jäi heti kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden valokeilassa paistattelevien tähtien tulee olla hyvin näkyvästi esillä omissa sosiaalisen median kanavissaan ja päivitellä niitä säännöllisesti. Nyt Kim Kardashian yritti mennä yhden julkaisun kanssa sieltä mistä aita on matalin, ja julkaista faneilleen vanhan kuvan.

Kim Kardashianin tulee päivittää uusia kuvia itsestään joka päivä Instagramiin. Nyt hän yritti kuitenkin päästä hieman vähemmällä julkaistessaan itsestään vuosia vanhan kuvan. Kim Kardashian julkaisi itsestään kuvan, jossa hän otti aurinkoa bikinit yllään.

Kim Kardashian päivitteli julkaisun kuvatekstissä, että tänään on hyvin kuuma päivä. Kuva antoi siis ymmärtää, että nainen otti parhaillaan aurinkoa. Moni fani huomasi kuitenkin, että kuva on vanha. Kommentteihin alkoi tulvia huomautuksia siitä, että nainen yrittää huijata fanejaan neljä vuotta sitten otetulla bikinikuvalla.

It's really hot today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on