Mariah Carey haluaa haudata vanhan sotakirveen: ”Soita minulle Eminem”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva Mariah Carey ja räppäri Eminem olivat aikeissa 2000-luvun alussa tehdä yhteistyötä. Heidän oli tarkoitus tehdä kappale Careyn 2002 vuonna ilmestyneelle Charmbracelet-albumille. Kappaletta ei koskaan syntynyt, mutta pariskunnalla huhuttiin olevan suhde.

Myöhemmin Eminem paljasti, että hänellä ja Mariah Careylla todella oli suhde, mutta popdiiva kielsi tämän täysin. Syytösten jälkeen Eminem ja Mariah Carey ovat heittäneet lokaa toistensa niskaan jo 15 vuoden ajan, mutta nyt nainen on viimein valmis hieromaan räppärin kanssa rauhan.

Mariah Carey on omalle tyylilleen uskollisena pyytänyt hänen assistenttejaan toimimaan välikätenä. Carey on jättänyt Eminemille soittopyynnön ja kertonut, että hän haluaisi viimein sopia riidan. Eminem on puolestaan Life & Style -sivuston mukaan sanonut vastaavansa puhelimeen mikäli Mariah Carey soittaa.

Popdiivan edustus on kertonut, että nainen ei ikinä soita kenellekään vaan ihmiset tulevat hänen luokseen. Räppäri aikoo kuitenkin ilmeisesti pitää päänsä, koska hänen tiiminsä uskoo tämän olevan julkisuustemppu, jonka avulla Carey voi sanoa, että Eminem otti yhteyttä ja pyysi anteeksi.