Mies istui ilman housuja mehiläispesään – tienasi tuskalliset 600 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toiset ihmiset ovat valmiita kokemaan kivuliasta kärsimystä, mikäli he saavat siitä rahaa. Yksi tällaisista ihmisistä on Uudessa-Seelannissa asuva mehiläshoitaja Jamies Grainger.

Grainer löi taannoin ystävänsä kanssa vetoa siitä, pystyisikö hän istumaan mehiläispesän päällä. 27-vuotias mies otti haasteen vastaan, ja laski paljaan takapuolensa pesän päälle. Hän kesti koettelemusta 30 sekunnin ajan.

Mies voitti vedollaan 1.000 Uuden-Seelannin dollaria, eli noin 600 euroa. Hän kuvailee kyseessä olleen helpoimmat tuhat dollaria jotka hän on ikinä ansainnut. Kokemus oli kuitenkin erittäin kivulias, kuten siitä kuvattu video osoittaa.

Myös eräs mehiläishoitajan kollega yritti istua Metro-lehden mukaan mehiläispesän päällä, mutta kesti koettelemusta ainostaan 19 sekunnin ajan. Grainerille kyseessä ei ollut ensimmäinen vastaanotettu erikoinen haaste. Hän on aikaisemmin muun muassa syönyt sian kiveksiä, kalan silmiä ja etanoita suoraan maasta.