Mitä omistautumista! Maailman paras poikaystävä on tässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa naisista rakastaa sitä, kun heidän miehensä antaa huomiota ja hellyyttä sopivassa suhteessa. Kun mies osaa panna edes välillä naisen tarpeet omiensa edelle, saa hän varmasti vastapalveluksena rakkaudesta puhkuvan tyttöystävän. Katsokaapa malliesimerkkiä.

Lea Adame on julkaissut Twitteriin kuvan, joka kiteyttää monen naisen haaveet unelmien miehestä. Kuvassa on kynsisalongissa manikyyria ottava nainen sekä hänen miehensä. Mitä mies tekee? No, ojentaa naiselleen kanannugetteja syötäväksi, koska neitokaisen kädet ovat kynsitaiteilijan työn alla. Kuvasta huokuu aito rakkaus ja välittäminen.

Kyse ei ole siitä, että naisten tulisi päästä kosmetologille ja samaan aikaan miestensä passattaviksi. Kyse ei myöskään ole siitä, että naiset haluaisivat miehistään henkilökohtaisia palvelijoita tai orjia. Kyse on siitä, että parisuhteessa on tilanteita, jolloin välittämisen määrää ei voi mitata millään muilla keinolla kuin aidoilla teoilla. Kun kumppanukset osoittavat arvostavansa, kunnioittavansa ja kohtelevansa toisiaan hyvin, on parisuhde terveellä pohjalla.