Nainen haukkui kihlasormustaan netissä – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen nainen on heittänyt kilokaupalla sontaa tuulettimeen julkaistessaan kuvan kihlasormuksestaan Twitterissä. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen: ”Kuvitelkaa, että sinua vihdoinkin kositaan ja saat tällaisen sormuksen”. Itkuhymiöiden kera – totta kai.

Emme tiedä, onko naista oikeasti kosittu kuvassa näkyvällä sormuksella. Sormus on kultainen, siro ja pienellä jalokivellä varustettu. Toisin sanoen koru on klassinen malli kihlasormuksesta. Materialistiselle henkilölle sormus ei kuitenkaan riitä, koska se ei välttämättä edusta suurta vaurautta, glamouria tai etuoikeutetussa asemassa olevaa morsianta.

Sen sijaan sormus saattaa, edustaa aitoa rakkautta, välittämistä ja halua olla naisen kanssa koko loppuelämän ajan. Avioliitossa astutaan vihille toisen ihmisen, eikä sormuksen kanssa. Ihmiset ovat kommentoineet naisen twiittiä kovasanaiseen tyyliin.