Uskomaton saavutus: Supersyömäri ahmi 100 ribsiä yhdeltä istumalta!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähti Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa. Olipa kyse rasvaisista herkuista tai sokerisista jälkiruoista, miehen vastalaukku vaikuttaa miltei pohjattomalta.

Tuoreimmassa haasteessaan Stonie yrittää syödä sata St. Louis -tyylistä ribsiä. Mies on tunnustautunut suureksi ribsien ystäväksi. 15 000 kilokalorin haaste on siis selkeästi mieluisa, ainakin alkuun.

Haasteessa kestää hieman kauemmin kuin Matt Stonien useissa aikaisemmissa ruokatempauksissa. Sadan ribsin raja rikkoutuu alle 50 minuutissa.

Matt Stonie on hurjien ruokasuoritustensa ansiosta päässyt mestarisyöjien Major League Eating -listan kolmannelle sijalle. Hänen edellään ovat ainoastaan Carmen Cincotti ja ensimmäistä sijaa pitelevä Joey Chestnut.