Cindy Crawford yläosattomana – rohkea mainoskuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cindy Crawford tunnetaan huippumallikonkarina, jonka klassinen kauneus on ihastuttanut ihmisiä jo vuosikausien ajan. Cindyä ei ole hetkeen nähty mallimaailmassa, mutta hänen tyttärensä Kaia Gerber on ollut sitäkin enemmän otsikoissa. Nyt myös perheenäiti on palannut kameran eteen.

51-vuotias Cindy Crawford on kiinnitetty RE/DONE-muotimerkin uudeksi mainoskasvoksi ja saanut omaa nimeään kantavan The Crawford -tuotesarjan. Nyt kampanjan tuoreet kuvat on julkaistu, ja ne ovat saaneet heti kovasti huomiota. Crawford nimittäin nähdään eräässä kuvassa poseeraamassa yläosattomana.

Cindy Crawford paljasti taannoin, että hänen tärkeimmät kosmetiikkatuotteensa ovat ripsiväri, huulirasva ja aurinkovoide. Crawford kertoi myös, että hän ei pidä napapaitatrendistä eikä suostuisi koskaan pukemaan sellaista ylleen.

RE/DONE
RE/DONE
RE/DONE