Lady Gagan kukko häiriköi – naapurit eivät saa unta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gaga osti muutama vuosi sitten todella hulppean luksustalon 24 miljoonalla. Talossa on kaikkea mistä moni muu voi vain haaveilla. Naisella on oma keilahalli, pelihalli ja merinäköala, mutta ne eivät kuitenkaan popparille riittäneet vaan tähti halusi saada pihalleen myös maatilan eläimiä.

Lady Gaga on alkanut vuosien saatossa vähitellen muuttamaan osaa ostamastaan alueesta eläintilaksi. Aluksi lukaaliin kuului kahdeksan hevosen hevostalli, mutta myöhemmin Lady Gaga on hankkinut ostamalleen tontille myös kanoja ja kukkoja.

Laulaja rentoutuu maatilan eläinten läsnäolon vuoksi kotonaan mainiosti, mutta naapureihin Lady Gagan eläimillä on hieman stressaavampi vaikutus. Naapurit ovat Life & Style -sivuston mukaan valittaneet metelistä, jonka etenkin kukkojen kiekuminen aiheuttaa. Naapurissa asuva pieni vauva ei saa kunnolla nukuttua, koska kukko kiekuu aamuyöllä.

#Joanne Halftime warm up Giddy-up. #SuperBowl 🏃🏼‍♀️🐎

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on