Isä yritti saada lapsen syömään kasviksia – näin vaikeaa se lopulta oli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen isä Jordan Watson jakaa lastensa kanssa oppimiaan asioita humoristisella How to DAD -nimisellä sivustollaan, jonne mies julkaisee huvittavia kuvia ja videoita erilaisista tilanteista lapsen kanssa. Nyt isä näyttää videolla miten lapset saadaan syömään vihanneksia.

Lapsen syntymän myötä vanhemmat joutuvat monien uusien tilanteiden eteen. Yksi monien vanhempien tunnistamista tilanteista on se, että lapsi ei halua syödä lautasella olevia kasviksiaan, koska ne eivät maistu lapsesta hyvältä tai ne näyttävät epäilyttäviltä. Watsonin mukaan ainut vaihtoehto saada lapset syömään vihannekset on kasvattaa ne itse.

Isä istuttaa kasvikset ja vihannekset itse lasten kanssa. Teoriassa lasten tulisi suostua nyt syömään kasviksia, koska he saivat olla itse mukana niiden kasvattamisessa. Todellisuudessa asia ei kuitenkaan ollut näin yksinkertainen.