Kendall Jennerin toimiva niksi – näin näytät joka kuvassa hyvältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen 21-vuotias kaunotar Kendall Jenner on jo kokenut poseeraaja niin mallikuvissa kuin hänen itsensäkin ottamissa Instagram-kuvissa. Mallina toimiessaan naisen tulee tietää kaikki hänen parhaat kuvakulmansa, joiden avulla hän saa itsestään aina parhaan mahdollisen otoksen.

Kendall Jenner näyttää aina hyviltä kuvissa. Hänen upeat asunsa ovat siihen varmasti osasyy, mutta naisella on myös eräs ässä hihassaan. Nainen poseeraa lähes jokaisessa kuvassa Who What Wear -sivuston mukaan niin, että hän on kääntänyt päätään kevyesti sivusuunnassa oikealle.

Pään oikealle päin työntäminen ja kallistaminen korostavat niskan pituutta ja saavat kasvot näyttämään raamikkaammilta. Kaula ja kasvot näyttävät tässä asennossa hoikilta ja nuoremmilta. Pään liikuttaminen sivusuunnassa korostaa myös leukaluuta, jonka luomaa varjoa kaulalle ihmiset pitävät yleensä seksikkäinä. Leukaluun näkyminen viestii vähäisestä rasvaprosentista, minkä lisäksi leuan linjaa pidetään muotikuvissa kauniina.

German Vogue by @luigiandiango

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

burger please

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on