Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto rakoilee – eivät nuku enää samassa sängyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton rakoilemisesta on puhuttu jo pitkään. Nyt avioliitossa olevien tähtien kerrotaan nukkuvan yönsä eri sängyissä. Pariskunta on yrittänyt hoitaa suhdettaan ammattilaisten avulla.

RadarOnline kertoo, että Kim Kardashian ja Kanye West olivat jopa suunnitelleet avioeroa, mutta peruivat sen alkukesästä ennen varsinaisen hakemuksen jättämistä. Sen jälkeen kahden lapsen vanhemmat ovat käyneet parisuhdeterapiassa. Tämä ei kuitenkaan ole lähentänyt julkkisparia, vaan he viettävät yönsä eri huoneissa nukkuen.

Kimin kerrotaan käskeneen Kanyen eri sänkyyn nukkumaan kuorsaamisen takia. Todellisuudessa heidän suhteestaan on hävinnyt kipinä ja seksielämä on olematonta. Kahden lapsen kasvattaminen vaatii veronsa, eikä kumppanukset ole vieläkään toipuneet Kanyen viimevuotisesta hermoromahduksesta tai Kimin Pariisin ryöstöstä.