Ystävän isä kuoli – Kylie Jenner alkoi arvostaa omaa isäänsä enemmän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on usein median huomion keskipisteenä hänen kosmetiikkayrityksensä lanseeraamien uusien tuotteiden, paljastavien kuvien tai romanssiensa ansiosta. Nyt Kylie Jenner on kuitenkin päästänyt hänen faninsa hieman lähemmäksi itseään uuden Life of Kylie -realitysarjan ansiosta.

Televisiosarjan myötä kaikille on viimeistään nyt käynyt ilmi se, että useammissa jaksoissa esiintyvä Jordyn Woods on Jennerin paras ystävä. Woodsin isä menehtyi syöpään aiemmin tänä vuonna, mikä sai Jennerin arvostamaan omaa suhdettaan hänen isäänsä Caitlyn Jenneriin.

Parhaan ystävän menetettyä isänsä Jenner oppi arvostamaan sitä, että hänellä on yhä aikaa hänen oman isänsä kanssa. People-sivuston mukaan Jenner piti traagista tapahtumaa tarpeellisena herätyksenä hänelle itselleenkin.