Lihavat pesukarhut vihaavat liikuntaa – omistaja laittaa ne uimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräällä pariskunnalla on lemmikkinään kaksi pesukarhua. Vicki Coppen julkaisee hänen omalla YouTube-kanavallaan hauskoja videoita, joissa nähdään millaista arki kahden pesukarhuveijarin kanssa on ja millaista niitä on pitää lemmikkinä.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa mies kantaa Waylon-nimisen pesukarhun uima-altaaseen Willie-pesukarhun seuratessa perästä. Perhe haluaa antaa lemmikeille liikuntaa, mutta ainut tapa saada Waylon uimaa on mennä altaaseen sen kanssa. Uimisesta pitävä Willie seuraa innokkaammin perässä ja pulahtaa omin avuin suoraan altaaseen.

Sekä Waylon että Willie ovat selvästi hieman pyöreitä ja ylipainoisia. Omistajien mukaan ne syövät täysin normaalisti, mutta ne eivät pidä liikkumisesta. Tämän vuoksi ne ovat lihavia ja perheen on pitänyt keksiä miten ne saadaan uimaan.