Madonna muutti Eurooppaan – työstää nyt uutta musiikkia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä poplaulaja Madonna on rakastunut Portugalin pääkaupunki Lissabonin kulttuuriin ja ilmapiiriin. Nainen on nyt muuttanut eurooppalaiseen pääkaupunkiin pysyvästi työstämään uutta musiikkia.

Amerikkalainen laulajatar on asunut suurimman osan elämästään Yhdysvaltojen itärannikolla New Yorkissa. Nyt italialaiset juuret omaava nainen on vaihtanut kotipaikakseen Lissabonin. Artisti on kertonut muutosta Instagramissaan.

Uuden musiikin lisäksi Madonna valmistelee uutta Loved-elokuvaansa. Hän nauttii eurooppalaisista tunnelmista yhdessä kuuden lapsensa kanssa. Madonna on etsinyt sopivaa asuntoa Portugalista jo maaliskuusta saakka.

I used to be a basket case but now I Live in Lisbon! 🇵🇹♥️💯🎼🐎🍷💃🏻😂 👜!

A post shared by Madonna (@madonna) on