Mallikaunotar kahdeksannella kuulla raskaana – upea vartalo somekuvissa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Sarah Stage oli vuonna 2015 hänen ensimmäisen raskautensa loppupuolella paljon uutisotsikoissa, koska hänen raskausvatsaansa pystyi tuskin näkemään. Pienestä kummusta huolimatta Stage synnytti tällöin terveen ja isokokoisen pojan, ja on nyt jälleen raskaana.

Sarah Stagen toista raskautta ihmetellään nyt vielä entistä enemmän, koska on käynyt ilmi, että hänen toinenkaan raskautensa ei näy ulospäin niissä mittasuhteissa, joissa ihmiset ovat tottuneet kahdeksannella kuulla olevan raskauden näkemään. Stage on kuitenkin vakuuttanut seuraajilleen, että hän on edelleen terve ja vatsassa kasvava vauva voi hyvin.

Sarah Stage on saanut jälleen useilta hänen kuviaan kommentoineilta neuvoja, joiden mukaan naisen ei tulisi enää treenata ollessaan raskaana. Stage julkaisi kuitenkin vain päiviä sitten uuden treenivideon, jossa hän kertoi siirtyvänsä juuri raskaudessaan kahdeksannelle kuulle ja tuntevansa olonsa loistavaksi.

https://www.instagram.com/p/BYLkUx5HYX0/?taken-by=sarahstage

#31weeks 👶🏻 baby is kicking like crazy !!

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) on

As I'm nearing #8months I've wanted to share what's been on my mind. Since I've announced my second pregnancy, I've had certain "Instagram medical experts" tell me what I should and shouldn't do.. And while I find some of the comments hilarious, I choose to only listen to my OBGYN and of course I also listen to MY body. If something feels off, I don't do it! I always do what's best for my growing baby and put him first! It's a proven medical fact that continuing exercising while pregnant has many health benefits for you and baby 🤰🏻👶🏻 Clearly, I have greatly reduced the intensity of my workouts and stick to at home home exercises from my Fitness Ebook 2-3x a week. There are also some people who assume that since I am exercising while pregnant, that I'm obsessed with how I "look" but in fact I'm obsessed with maintaining a healthy lifestyle that will give my baby and myself the best possible quality of life 😊 Alternatively, I don't judge anyone who chooses to not be active while pregnant etc. as it's their own life… I'm just sharing my pregnancy journey and appreciate the positive support from most of you ❤️ #thirdtrimester #7monthspregnant #8monthspregnant

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) on