Taylor Swift julkaisi uuden kappaleen – suora isku jälleen Katy Perrylle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftin ja poptähti Katy Perryn julkinen riitely on ollut paljon viime aikoina otsikoissa eikä faneilta jäänyt huomaamatta se, että tikarit ovat lentäneet kunnolla sekä kommenttien että uusien kappaleiden muodossa puolelta toiselle. Nyt Taylor Swiftin uutta julkaisua pidetään jälleen uutena iskuna Katy Perryä vastaan.

Katy Perry vihjaili aiemmin, että hänen kappaleensa Swish Swish saattaa kertoa Taylor Swiftistä ja heidän viilenneistä väleistään. Nyt Taylor Swift julkaisi 24. elokuuta Look What You Made Me Do -nimisen kappaleen, jota pidetään hyvin suorana vastaiskuna Perryn kappaleelle.

Taylor Swiftin kappale voi sisältää sanoman kaikkia kiusaajia ja hänen vihaajiaan kohtaan, mutta fanit ovat kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että kappale on selkeä viesti nimenomaan Katy Perrylle. Kappaleessa Swift kertoo olevansa mustamaalattu pahikseksi, mutta nousevansa pohjalta entistä korkeammalle ja pyyhkivänsä jokaisen vihamiehen pois tieltään.