Ariel Winter esitteli takapuoltaan ruokakaupassa – shortsit paljastivat melkoisesti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on kommentoinut monta kertaa omia asuvalintojaan sillä, että häntä ei kiinnosta yhtään mitä muut hänestä ajattelet. Silti naisen uskotaan toisinaan valitsevan ylleen rohkeita asuja juuri kohahduttamisen vuoksi.

Nyt 19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti nähtiin tekemässä ruokaostoksiaan hyvin paljastavissa shortseissa. Kaunottarella oli yllään todella lyhyet farkkushortsit, joiden vuoksi hän joutuikin jälleen heti paparazzien kynsiin ja median huomion alle.

Viime aikoina suosittu trendi naistähdillä on ollut rintaliivittömyys. Asusta päätellen Ariel Winter on lähtenyt myös siihen villitykseen mukaan jättämällä rintaliivit farkkushortsien kanssa puetun tiukan topin alta pois. Winter on aiemmin kertonut haluavansa olla esimerkillinen roolimalli nuorille tytöille olemalla itsevarmasti oma itsensä. Moni on kuitenkin huomauttanut tästä naiselle, koska useampien mielestä näin paljastava asu ei näytä hyvää esimerkkiä.