Juopunut fani Britney Spearsin esiintymislavalle – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias poptähti Britney Spears näyttää tällä hetkellä todella panostavan omaan fyysiseen kuntoonsa ja terveyteensä. Häntä ei ole aikoihin nähty juhlimassa, mutta hän muistaa kyllä edelleen miltä alkoholi tuoksuu haistaessaan erästä faniaan lavalla.

Britney Spearsin Piece of Me -esitykseen kuuluu yksi osio, jossa tanssijat tuovat yleisöstä miespuolisen fanin naisen eteen. Tällä kertaa lavalle päässyt fani oli hyvin juopunut, minkä Britney Spears haistoikin miehen hengityksestä heti. Spears kysyi kappaleen päätyttyä fanilta hänen nimeään. Kun nuori mies kertoi nimekseen Sean, laulaja kommentoi hänen hengityksessään olevan paljon alkoholia.

Hauska video on herättänyt muissa faneissa ihmetystä. Toiset lavalle valikoidut fanit olivat joutuneet ennen naisen tapaamista tarkastukseen, jossa heiltä oli kysytty, että ovatko he alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena. Tälle nuorelle miehelle ei oltu jostain syystä tehty tarkastusta, koska hän oli onnistunut pääsemään juopuneena lavalle.