Mies golfasi liikaa – vaimo katkaisi peniksen ja veti sen vessasta alas

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Eteläkorealainen Kim-niminen rouva oli saanut tarpeekseen aviomiehensä harrastuksesta. Kim päätti katkaista miehensä peniksen kokkiveitsellä. Nainen oi hyökännyt kumppaninsa kimppuun tämän nukkuessa.

54-vuotias nainen sanoi, että hänen miehensä pelasi liikaa golfia, oli väkivaltainen ja jätti hänet vaille huomiota. Hän leikkasi nukkuvan miehensä peniksen irti ja veti sen alas vessanpöntöstä. Naapuri löysi verilammikossa kiemurrelleen miehen ja soitti hänelle apua.

Kim sanoi, että golfari ei antanut hänelle koskaan taloudellista tukea, vaan käytti kaikki rahansa golfaamiseen. Vaimo on nyt pidätetty. Naapurusto oli naisen hyökkäyksestä ihmeissään, koska pariskunnan suhdetta kuvailtiin onnelliseksi, Mirror uutisoi.