Mies pelästytti työkaverinsa – pissa tuli heti housuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin lähestyessä moni alkaa jo viikkoja ennen itse juhlapäivää miettimään itselleen sopivaa asua ja suunnittelemaan teemajuhlia. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, kun eräs mies päätti testata omia säikäyttelytaitojaan työkaveriinsa.

Videolla nähdään miten pelottavan asun avulla naamioitunut mies päättää pelästyttää Angie-nimisen työkaverinsa. Mies on pukeutunut pelottavaan sikanaamariin, jolla on mustat hiukset. Ympärilleen hän on kietaissut ruskean viltin, jonka avulla kokonaisuus on melko erikoinen ja häiriintynyt.

Mies on kuvannut rauhassa lounastaan syövää Angieta videolle miehen lähestyessä häntä. Nainen pelästyy ja alkaa heti kiljumaan kauhusta. Lopulta hänelle käy myös pieni vahinko, ja hän kertoo työkaverilleen pissanneensa housuihinsa.