Poliisi löysi bunkkerista rahavuoren – tässäkö poliitikon rahakätkö?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa poliisi on tehnyt merkittävän rahalöydön, jonka arvoa ei osata vielä edes arvioida. Eilen tiistaina viranomaiset tekivät tuomioistuimen luvalla kotietsinnän bunkkeriin, josta löytyi hurja määrä käteistä rahaa seteleinä. Rahojen epäillään kuuluneen paikalliselle poliitikolle.

Rahojen haltijaksi epäillään poliitikko Michel Temerin avustajaa Geddel Vieira Limaa, joka pidätettiin 3. heinäkuuta. Löytö tehtiin salaisessa operaatiossa, jonka nimi oli suomeksi ”Menetetty aarre”. Nyt rahat on toimitettu pankkiin niiden laskemista varten.

Brasilian viranomaiset julkaisivat löydöksestä heti tuoreeltaan valokuvan. Samaan tutkintaan liittyy myös monia muita brasilialaisia korkea-arvoisia poliitikoita. Liman epäillään saaneen peräti 20 miljoonan dollarin verran lahjuksia pankkitoiminnan yhteydessä.

Brasilian poliisi