Rita Ora paljasti – näin päivämeikki muuttuu iltajuhliin sopivaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia.

Nyt Rita Ora näyttää Voguen julkaisemalla videolla miten hän onnistuu valmistautumaan iltaa varten vain muutamassa minuutissa. Rita Ora ei pese päivämeikkiään pois vaan alkaa aikaa säästääkseen vain korjaamaan meikkipohjaa, tummentamaan silmämeikkiään ja lisäämään tummempaa punaa huuliin.

Aluksi Rita Ora suihkuttaa kasvoihinsa viimeistelysuihketta ja taputtelee meikkipohjaansa kuivalla meikkisienellä. Sen jälkeen nainen lisää varjostusta poskipäiden alle ja niiden päälle korostuspuuteria. Silmämeikkiä hän tummentaa nestemäisellä rajauksella ja uudella ripsivärikerroksella. Lopuksi iltameikin kruunaa kirkuvan punainen huulipuna, joka saa meikin näyttämään heti sopivalta iltamenoihin.