Sharon Osbourne Kim Kardashanista: ”Hän on huora eikä feministi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maaliskuussa 2016 Kim Kardashian kohahdutti kuvalla, jossa hän oli alasti ja hänen rintojaan ja alapäätään peittivät vain mustat sensuuripalkit. Tällöin kuva inspiroi monien tähtien mukana myös Sharon Osbournea, joka julkaisi itsestään samanlaisen kuvan. Nyt Osbourne on kuitenkin tehnyt täyskäännöksen ja kritisoinut Kardashiania rankalla kädellä.

Sharon Osbourne halusi Cosmopolitan-sivuston mukaan selventää antamassaan haastattelussa mitä mieltä hän on Kim Kardashianin ja muiden suvun naisten paljastelevista kuvista.

Osbournen mukaan naiset ovat väärässä, jos he ajattelevat olevansa feministejä. Itsensä paljastaminen ja alastonkuvien jakaminen ei ole Osbournen mukaan feminismiä vaan sitä, että nainen on huora.

Sharon tarkensi, että siinä ei ole mitään pahaa jos nainen haluaa käyttäytyä halpamaisesti, mutta hänen tulisi kuitenkin totuudenmukaisesti myöntää kumpiko hän on. Nainen ei pidä siitä miten kaikki Kardashianien bisnekset liittyvät aina seksiin ja vartalolla tuotteiden myymiseen.

https://www.instagram.com/p/BCpQBQROS5l/

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on