Youtube-tähden kuolinsyy selvisi – hirttäytyi oven koukkuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin imitaattorina, näyttelijänä, Youtube-tähtenä ja podcast-juontajana tunnetun Stevie Ryanin kuolemasta. Nyt kuolema on varmistunut itsemurhaksi. Pitkään mielenterveysongelmien kanssa kamppaillut Stevie oli hirttänyt itsensä.

33-vuotias Stevie Ryan oli soittanut ennen henkensä riistämistä äidilleen ja valittanut, että ei nähnyt enää syytä elää isoisänsä kuoleman takia. RadarOnlinen mukaan hän oli kärsinyt pitkään masennuksesta ja ahdistuksesta, jota hoidettiin muun muassa lähiterapian ja lääkkeiden avulla. Kun Stevien vanhemmat eivät saaneet tyttäreensä puhelun jälkeen enää yhteyttä, menivät he hänen asunnolleen Los Angelesissa.

He löysivät tyttärensä hirttäytyneen kumilangan avulla ovessa olleeseen koukkuun. Asunnosta ei löydetty viimeistä viestiä, mutta siellä oli kannabiksen käyttöön tarkoitettua välineistöä, kuten piippuja. Lisäksi naisen keittiöstä löydettiin prozac ja Xanax-lääkkeitä. Monet fanit ovat ihmetelleet, miksi kukaan ei auttanut Stevie Ryania. Mikäli sinulla on itsemurha-aikeita, ota yhteyttä Suomen Mielenterveysseuran kriisipuhelimeen 010 195 202.

https://www.instagram.com/p/BQ3YAHzDu9z/?taken-by=stevieryan

https://www.instagram.com/p/BRzOICODrNk/?taken-by=stevieryan

Red bottoms. Ps. I was on my period ❤️

A post shared by Stevie Ryan (@stevieryan) on