Blac Chyna lomailee Miamissa – mukana uusi poikaystävä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianin valokeilassa maailman maineeseen noussut glamourmalli Blac Chyna uhosi äskettäin jättävänsä uuden poikaystävänsä, koska mies flirttaili avoimesti muille naisille. Tuoreet kuvat kuitenkin osoittavat, että kaksikon suhde elää ja voi hyvin.

Blac Chyna ja hänen RnB-laulajarakas Mechie ovat viettäneet lomaa Miamissa. Kaksikko on nähty suutelevan huvijahdilla juhliessaan. Glamourmallin päällä nähtiin paljastava viininpunainen mekko, joka ei jättänyt yhtäkään kurvia piiloon.

Poikaystävä-Mechie nousi otsikoihin, kun Rob Kardashian syytti Blac Chynaa taannoin pettämisestä. Kardashian julkaisi Instagramissaan Blacin lähettämän videon, jolla hän oli Mechien kanssa sängyssä. Mechie otti äskettäin naisen nimikirjaimet tatuointina korvansa taakse.

Splash
Splash
Splash