Kim Kardashian ja Kanye West saavat kolmannen lapsen – tyttö syntyy tammikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian 37 vuotta täyttävä seurapiirikaunotar Kim Kardashian odottaa kolmatta lastaan aviomiehensä, räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnalla on entuudestaan kaksi lasta, neljävuotias North ja joulukuussa kaksi vuotta täyttävä Saint. Parin avioliiton rakoilemisesta on huhuttu viime aikoina paljon.

TMZ:n mukaan tyttölapsi tulee syntymään ensi vuoden tammikuussa. Tuleva tyttö on Kardashianin klaanin yhdeksäs naispuolinen jäsen. Kardashianit eivät ole vielä vahvistaneet raskausuutisia.

Kim Kardashianin kaksi edellistä raskautta ja synnytystä ovat olleet todella hankalia. Nainen on kärsinyt raskausmyrkytyksistä ja istukkaan liittyvistä ongelmista. Lääkärit varoittivat aiemmin, että kolmas raskaus todennäköisesti tappaisi naisen hitaasti verenvuotoon.