Pappi puukotti vaimonsa – syyttää flunssalääkettä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Karolinassa asuva Matthew Phelps soitti viime viikon perjantaina hätäkeskukseen ja sanoi tappaneensa tuoreen vaimonsa. 28-vuotias mies kertoi nähneensä pelottavaa painajasta. Kun hän heräsi, oli kuolleen vaimon ruumis sängyn vieressä lattialla.

Matthew Phelps myönsi hätäkeskukseen, että hän oli itsekin yltäpäältä veren peitossa ja sängyssä oli verinen veitsi. Pastorina työskentelevä mies kertoi myös ottaneensa tavallista suuremman määrän Coricidin Cough and Cold -nimistä flunssalääkettä. Mies sai lääkkeen avulla paremmin unta.

Pastori oli ollut naimisissa vaimonsa kanssa alle vuoden verran. Matthew Phelps odottaa lopullista murhatuomiotaan. Pohjois-Carolinassa voi saada kuolemanrangaistuksen murhasta. Pastorin ottamalla flunssalääkkeellä ei tiettävästi ole vaikutuksia ihmisten väkivaltaisuuteen.