Raju video hurrikaani Irman tuhovoimasta – maailmankuulu paratiisisaari tuhoutui

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurrikaani Irma on parhaillaan kylvämässä tuhoa Karibialla. Keskiviikkona hirmumyrsky iski Saint-Martinin saarelle, muuttaen trooppisen paratiisin hetkessä joutomaaksi.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, minkälainen tuhovoima yhdeksi kaikkien aikojen voimakkaimmista Atlantilla nähdyistä hurrikaaneista kuvaillulla Irmalla on. Siinä jopa 82 metrin sekuntinopeudella puhaltavat tuulet koettelevat Maho Beachin uimarantaa.

Toimittaja Eric de Bondt julkaisi puolestaan Twitterissä kuvia Saint-Martinista myrskyn jäljiltä. Lohduttomissa otoksissa hurrikaani on tehnyt muun muassa Pinsessa Julianan kansainvälisen lentokentän käyttökelvottomaksi.

Hurrikaani Irma lähestyy parhaillaan Yhdysvaltojen Floridaa. Osavaltiossa on Washington Post -lehden mukaan aloitettu asukkaiden pakkoevakuointi.