Paris Jackson ihastuttaa videolla – kertoi avoimesti unelmistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Michael Jacksonin tytär Paris on viime aikoina tehnyt toden teolla tuloaan julkisuuteen, ja nyt vuodesta 2017 on tulossa hänen läpimurtonsa julkkistähtenä. Paris on hyvin itsevarma nuori nainen, joka ilmaisee itseään rohkeasti pukeutumalla juuri niin kuin hän itse haluaa seuraamatta suosituimpia trendejä.

Paris Jackson on useaan otteeseen näyttänyt olevansa rohkeasti oman tiensä kulkija. Hän ei ajele kainalo- tai jalkakarvojaan, hän rakastaa meditoimista ja joogaa, ja otti juuri uuden tatuoinninkin, joka kertoo hindulaisuudesta. Jackson on nuoresta iästään huolimatta hyvin henkinen ihminen, joka rakastaa suitsukkeiden tuoksua ja valitsisi aina teen kahvin sijaan.

Paris Jacksonin hippiys kävi jälleen ilmi Vogue Australian kuvaamassa haastattelussa, jossa naisen tuli valita aina hänelle ehdotetuista kahdesta vaihtoehdosta se mieluisin. Videon avulla fanit pääsivät kuulemaan muun muassa sen, että Jackson valitsisi suklaan sijaan aina kukkia, tekstiviestin sijaan puhelun ja sähköpostin sijaan aina käsin kirjoitetun kirjeen.