Hupsista! Säätiedottaja pieraisi suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen televisiokanavan säätiedotuksessa nähtiin taannoin koominen tilanne. Meteorologi vaikutti päästäneen äänekkäästi peräilmaa kesken suoran lähetyksen.

Alabaman VPMI-kanavan säätiedottaja Chris Dunn oli lukemassa lähivuorokausien lämpötiloja, kun hän keskeytti puheensa hetkeksi. Mies pyllisti ruudun ulkopuolelle, ja katsojat kuulivat epäilyttävästi pierua muistuttavan äänen.

Dunnin kasvoille ilmestyi vieno hymy, ja mies jatkoi säätiedotusta kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mahdollinen pieru ei kuitenkaan jäänyt huomaamatta katsojilta.

Videot välikohtauksesta lähtivät nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Yhdessä niistä nauruun puhjenneet katsojat jopa kelaavat kohdan toistamiseen kuullakseen suoraan lähetykseen päätyneen pierun uudelleen.