Väliaikaiset kukkatatuoinnit myös tuoksuvat kukilta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana monien lasten rakastamat siirtokuvat, eli väliaikaiset tatuoinnit, ovat kasvattaneet suosiotaan myös aikuisten keskuudessa. Aikuisia varten on alettu kehittelemään ja tuomaan markkinoille mitä upeampia siirtokuvia, joihin on nyt lisätty yksi uusi elementti.

Newyorkilainen kuvataiteilija Vincent Jeannerot on kehittänyt Tattly-nimiselle yritykselle väliaikaiset tatuointimallit, jotka tuoksuvat iholla. Kuvat ovat malliltaan erilaisia värikkäitä kukkia, yrttejä ja viherkasveja, jotka ihoon siirrettäessä alkavat tuoksumaan tuoreilta kasveilta.

Jokaisella kuvalla on sen kasvista riippuen erilainen tuoksu, joka kutsuu käyttäjää nuuhkimaan tatuointiaan useamman päivän ajan. Kukat ja kasvit näyttävät upeilta iholla yksittäisinäkin, mutta näyttävämmän ja tuoksuvamman lopputuloksen voi kuitenkin saada lisäämällä lähekkäin monta kuvaa.

#tattly #tattoo #temporarytattoo #herbs #sage #rosemary #parsley #thyme www.vincentjeannerot.fr

A post shared by Aquarelles Botaniques (@vincentjeannerot) on